Ciorba de zarzavat cu orez si otet de pe ardei iute

de mihaelaradu in Ciorbe, 21 Mar 2011 | 5721 vizualizari

 

E o ciorba usoara, repede si usor de facut :)

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel (mica)
  • 1 ceapa medie
  • 1 canita (de cafea) de orez
  • 150 ml smantana
  • 1 galbenus de ou
  • 2 cuburi knorr/ vegeta
  • 2-3 linguri de otet de pe ardei iute
  • 1 ardei iute murat/proaspat taiat rondele
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de zarzavat cu orez si otet de pe ardei iute:

1. Ceapa taiata marunt se caleste intr-o lingura de ulei pana devine sticloasa. 

2. Morcovul si patrunjelul date pe razatoarea mare se calesc impreuna cu ceapa.

3. Adaugam apa si lasam sa fiarba la foc mic. Cand legumele sunt aproape fierte, adaugam orezul spalat.

4. Galbenusul de ou se freaca cu smantana si cu cateva linguri de ciorba fierbinte. Compozitia se adauga la ciorba si se lasa sa mai dea 2-3 clocote impreuna.

5. Potrivim de gust cu vegeta, otet de pe ardei iute la borcan si ardeiul taiat rondele.

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de zarzavat cu orez si otet de pe ardei iute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe noi - in parga